Om oss | hlrutbildningar.com

Om oss

Om oss

Jag heter Robert Karlström och brinner för sjukvård och att ge rätt hjälp i rätt tid! Har arbetat Operativt som brandman i 16 år och åkt på många IVPA-larm genom åren som är "i väntan på ambulans" larm. Jag har gedigen erfarenhet av krisartade situationer och hur man på bästa sätt kan ge vård på plats.

Snabb insats med HLR

Genom att ge Hjärt- och lungräddning på plats kan vi rädda många liv. Det gäller inte bara i mitt yrke som brandman utan även dig som företagare med anställda eller för privatpersoner.

Att det finns personer på plats som har kunskaper om hjärt- och lungräddningen kan vara skillnaden mellan liv och död. Vid snabb insats med HLR vid ett hjärtstopp är chansen att överleva 2-3 gånger högre än om inget görs i väntan på vårdpersonal.

HLR-utbildning

Investeringen i form av tid och pengar är låg för dig som företagare om du tänker på vilken skillnad det kan göra! Som arbetsgivare har du ett arbetsgivaransvar för dina anställda. Genom att erbjuda HLR-utbildningar uppfyller du lagkrav men det gynnar även dina anställda och deras familjer och omgivning. Att ha en HLR-utbildning är viktigt för alla och något som kommer bli mycket uppskattat.

Förhoppningen är att ingen någonsin ska behöva använda dessa kunskaper i sitt dagliga liv. Men tyvärr behövs det ibland och då är det viktigt att vara väl förberedd.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Kontakta oss för att boka din HLR utbildning idag, vi tar emot privat personer och företag för att utbilda er ifall situationen skulle uppstå.

(Lämna tom)